Thin 80×40 (77,5 x 36 cm) Grey

41,95

20 in stock (can be backordered)

Product Description

Thin 80×40 (77,5 x 36 cm) Grey

Akwaline 3D achterwanden en decoratie elementen hebben een basis van Polyester met als toplaag speciale en unieke mineraalharsen. Hierdoor is de toplaag keihard en zal door geen enkele vis aangevreten kunnen worden. Materiaal is zwaarder dan water waardoor de achterwanden eventueel los geplaatst kunnen worden. Een ander voordeel is dat de achterwand ook weer makkelijk uit het aquarium gehaald kan worden bij bijvoorbeeld schoonmaak werkzaamheden. De achterwanden en decoratie elementen worden handmatig middels airbrush technieken gekleurd. Hierdoor is geen enkel product qua kleurstelling gelijk aan het ander. U heeft dus altijd qua kleurstelling een uniek exemplaar waar geen tweede van bestaat.

De aangegeven afmetingen zijn die van het aquarium waar de achterwand in past. In werkelijkheid zijn de achterwanden enkele centimeters kleiner als de aquariummaat. Hierbij is rekening gehouden met glasdikte en bodembedekking van het aquarium. Afmetingen vanaf een breedte maat met de aanduiding 150 zijn standaard geleverd in twee (2) delen. Alle onderliggende afmetingen worden uit één (1) deel geleverd. Indien u een achterwand met de aanduiding 150 of 200 uit één (1) deel of een 120 aanduiding in twee (2) delen wenst dan kan dat ook, alleen zullen deze dan apart besteld moeten worden. Afmetingen die buiten het standaard assortiment vallen kunnen apart worden besteld tot een maximale breedte maat van 700cm en een hoogte van 160cm. Ook kan Akwaline hoekstukken op maat leveren indien u de achterwand door de hoek heen wilt laten lopen. Vraagt u een van de medewerkers om meer informatie over de mogelijkheden.

Aan de zijkanten van onze achterwanden zijn gaasjes bevestigd. Deze dienen om de eventuele ruimte die ontstaat tussen de achterwand en de zij-ruiten op te vullen. De gaasjes kunnen eenvoudig terug worden gevouwen tussen de achterwand en de zij-ruit. Door deze toepassing kan er wel water achter de wand doorstromen maar kunnen de visjes er niet achter komen.

Achterwanden die in meerdere delen worden geleverd zijn te bevestigen doormiddel van voorgemonteerde aansluit blokjes die uiteraard meegeleverd worden. Door deze bevestigingsmethode is de naad tussen de twee delen minimaal en kunnen de afzonderlijke delen ten opzichte van elkaar niet meer bewegen. Het schuimplastic wat op één van de twee delen is bevestigd kan eventueel verwijderd worden waardoor de delen nog strakker op elkaar aansluiten. Dit naar eigen inzicht en wensen.

Het bewerken van de Akwaline 3D achterwanden gaat het eenvoudigst met een slijptol (haakse slijper) of dremel. Het materiaal is te hard om te kunnen snijden of knippen.

Akwaline producten hebben een zeer natuurlijk design en zijn beschermd met een epoxy toplaag waardoor er geen toxische stoffen vrij komen aan het water.

Voor overige vragen verwijs ik u graag naar een van de medewerkers of neemt u contact op met Akwaline via e-mail. Wij doen ons uiterste best om uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Thin 80×40 (77,5 x 36 cm) Grey”

×