Verzenden / retourneren

Akwaline bied verschillende afhaal/verzend-bezorg methodes aan voor bestellingen geplaats via onze online winkel, te weten:

Afhalen, bij Akwaline Apolloweg 176, 8239 DB te Lelystad (binnen onze openingstijden).

Verzenden,

Online bestellingen verzenden wij met pakketdienst DPD of PostNL, afhankelijk van het gewicht en grote van de verpakking.

Bezorgen, met onze eigen bezorgservice (hoofdzakelijk voor groot volume pakketten / lengtevracht etc. die niet via de pakketdienst kunnen worden verzonden. Maximale afmetingen voor verzending via Pakketdienst is: 140 x 78 x 58 cm. Maximaal gewicht 30 kg. Overige afmetingen en gewichten worden, in overleg met u (afwijkende tarieven), via onze eigen bezorgservice aan u geleverd.

Kiest u voor afhalen dan zijn hier uiteraard geen leveringkosten aan verbonden. Betaling voor de Afhaal optie is, contant of mobile overschrijving (ING of Rabobank) bij afhalen, tenzij anders met u afgesproken.

Dient de bestelling verzonden / bezorgd te worden dan geldt als betaling, overschrijving in vooruit op rekeningnummer: NL23INGB0004920416 tnv. Akwaline, onder vermelding van uw bestelnummer of middels iDEAL, tenzij anders met u afgesproken.

De bestelling wordt z.s.m. aan u verzonden/bezorgd zodra wij uw betaling op ons bankrekeningnummer hebben mogen ontvangen. Akwaline verplicht zich om bestelde producten na betaling zo spoedig als mogelijk bij de klant af te (laten) leveren, doch uiterlijk binnen 30 dagen.

*1. Wanneer binnen 24 uur na levering blijkt dat de geleverde artikelen een defect vertonen of afwijken van de bestelde artikelen, ontvangt u na retournering uw volledige aankoopbedrag terug.
**2. Bent u niet tevreden over de geleverde artikelen en wilt u van uw bestelling afzien zendt dan uw bestelling binnen 14 dagen retour en u ontvangt uw betaling binnen 30 dagen terug (excl. verzendkosten en eventueel gemaakte kosten).

Voor bovenstaande punten geldt het volgende:

*1. Uw retourzending moet vantevoren bij ons zijn aangemeld.
**2. De producten zijn ongebruikt en onbeschadigd en dienen, indien mogelijk, in de originele verpakking door ons ontvangen te worden. Let op! Het kan voorkomen dat wij de daadwerkelijk gemaakte kosten voor het bezorgen van uw bestelling aan uw doorberekenen indien er sprake is van retournering van uw bestelling. Dit kan van toepassing zijn indien uw bestelling door ons zelf aan u is bezorgd i.v.m. de grote van het pakket waardoor deze niet door de reguliere pakketdienst kan worden verzonden of door ons aangemerkt wordt als te fragile/breekbaar om via de pakketdienst te verzenden. De kosten zijn dan afhankelijk van de door ons gereden kilometers gerekend vanaf Almere tot aan uw huisadres. Kilometervergoeding bedraagt € 0,31 p/km.

Retourzendingen zijn voor uw eigen risico en voor eigen rekening. Bij (vervoer) schade aan het retour gezonden product zal er geen restitutie plaats vinden van hetgeen reeds door u betaald. Het verdiend daarom aanbeveling om uw retourzending met verzekering aan ons te versturen. Mocht er onverhoopt tijdens transport iets misgaan kunt u het schadebedrag claimen bij de pakketdienst die uw retourzending heeft verzorgd!